image
 |  4 28 Січня 2018 | 15:41

На Сумщині під час полювання загинув заступник голови Лебединської РДА

Заступник голови Лебединської районної державної адміністрації Іван Легкий загинув унаслідок пострілу, повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції у Сумській області Ельвіра Біганова.
Про це 28 січня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Під час полювання в лісовому масиві в районі села Московський Бобрик (Сумська область) загинув депутат Лебединської райради, заступник голови Лебединської райдержадміністрації Іван Легкий, повідомила прес-секретар обласної поліції Ельвіра Біганова в коментарі телеканалу «112 Україна».
Повідомлення про те, що в лісовому масиві села Московський Бобрик на полюванні в результаті пострілу загинула людина, надійшло сьогодні до чергової частини о 10.38. На місце події виїхала і зараз там працює слідчо-оперативна група. Загиблому чоловіку 60 років. Він є депутатом Лебединської райради, також заступником голови Лебединської районної адміністрації. Чоловік загинув миттєво, – розповіла вона.

Біганова повідомила, що поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.
Допитуються зараз всі, хто з ним був, – зазначила прес-секретар.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити