image
 |  0 30 Січня 2018 | 11:49

Акціонерів «Альфа-банку» та «Укрсоцбанку» включили у «кремлівську доповідь» про оточення Путіна

Сполучені Штати Америки включили акціонерів «Альфа-банку» (Україна) і «Укрсоцбанку» у доповідь про можливість введення нових санкцій проти російських олігархів і людей із близького оточення президента Росії Володимира Путіна.
Про це 30 січня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Про це свідчить список бізнесменів, оприлюднений Мінфіном США.
Список поділено на чотири частини – «Президентська адміністрація», «Кабінет Міністрів», «Інші високопоставлені політичні лідери» та «Олігархи».
В останній перелік потрапили співвласники «Альфа-банку» (Україна) і «Укрсоцбанку» - Михайло Фрідман, Петро Авен, Герман Хан, Олексій Кузьмічев.
Також у списку є Герман Греф (голова російського Сбербанку), Андрій Костін (голова російського ВТБ), Сергій Горьков (голова російського Внешэкономбанка - власника Промінвестбанку).
Цей звіт сам по собі не передбачає введення санкцій проти згаданих у ньому осіб, але створює фактичні підстави для можливого введення таких санкцій у майбутньому.
Як повідомляли «Українські Новини», в «Кремлівську доповідь» потрапили 114 осіб із оточення президента РФ Володимира Путіна. Серед них 96 олігархів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити