image
 |  2 31 Січня 2018 | 06:54

Недищук виправдовується, що пішов на кримінал, аби зберегти кошти

29 січня 2018 року на сайті прес-служби Волинської прокуратури з’вилася інформація, що голову ОТГ Іваничівського району та фірму-будівельника судитимуть за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.
За інформацією прокуратури області, посадовець та керівник підприємства, достовірно знаючи, що роботи щодо капітального ремонту системи водопостачання в одному із сіл громади не виконані, внесли до акту приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їхню вартість завідомо неправдиві відомості. На підставі підроблених документів виконавцю робіт безпідставно перераховано бюджетні кошти в сумі майже 700 тисяч гривень.
Як з’сувалося згодом, ідеться про голову Поромівської громади Євгена Недищука. З приводу ситуації, що склалася, він дав коментар нашому власкору:
«Я дійсно пішов на цей крок, щоб зберегти кошти в громаді. Наше законодавство – недосконале. Сьогодні кошти виділяють, а завтра потрібно освоїти. Бюджет проекту будівництва водогону – більше мільйона гривень. 700 тисяч ми встигли освоїти. На решту коштів матеріал ще не був доставлений, тобто труби не були покладені. Я попереджував, що підпишу акт приймання робіт, щоб мати можливість закінчити будівництво».

Прикметно, що висуванець УКРОПу Євген Недищук обрав собі гучне передвиборче гасло: «Сам собі господар». Проте, мабуть, забув, що господарювати треба, не порушуючи хай недосконалий, та все ж діючий Закон…

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити