image
 |  7 31 Січня 2018 | 18:27

Провладна більшість у Луцькій міськраді – політичні імпотенти, – Микола Федік

Провладна більшість у Луцькій міській раді не підтримала проекту рішення про звернення до Президента України та Голови Верховної Ради щодо ухваленого Сеймом Республіки Польща 26 січня 2018 року пакету антиукраїнських законів, який внесли на розгляд фракції ВО «Свобода» та «Народного контролю». Про це повідомляє власкор «ВолиньUА». За такий проект рішення не проголосували депутати з теперішньої провладної більшості в міській раді (УКРОП, «Батьківщина» та інші). На знак протесту проти такого ганебного голосування депутати з фракцій ВО «Свобода», «Народний контроль» та деякі інші покинули сесійну залу...
«Провладна більшість у Луцькій міській раді, яка не захотіла виступити проти ухваленого польським Сеймом пакету антиукраїнських законів, – це безхребетні політичні імпотенти. Таке враження, що провладна більшість у Луцькій міськраді – це своєрідний філіал польського провладного ПіСу (правляча польська партія «Право і справедливість» – ред.). Луцькі «ПіСуари», замість захищати свою державу і своїх національних героїв, продемонстрували недалекоглядність і цілковиту відсутність державницького мислення та перспективи», – прокоментував результати голосування голова фракції ВО «Свобода» в Луцькій міській раді Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити