image
 |  2 31 Січня 2018 | 11:34

У Ковелі викрили підпільну АЗС

Оперативними та слідчими співробітниками податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області в ході проведення операції «Акциз-2018» вкотре припинено діяльність підпільної АЗС у м. Ковель.


Про це  інформують в  ГУ ДФС у Волинській області.


За результатами проведених заходів встановлено, що житель  м. Ковель на території одного з приватних підприємств здійснює незаконну діяльність, пов'язану з реалізацією дизельного пального невідомого походження. Вказана АЗС діяла без будь-яких дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації паливо-мастильних матеріалів.



Відтак, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 КК України, співробітники податкової міліції Волині на підставі ухвали суду, провели обшук на території, де здійснювалась нелегальна діяльність. Правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили близько 25 тонн дизельного пального, а також технологічне обладнання,  що забезпечувало його реалізацію, зокрема модульні колонки та резервуари. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 1 млн. гривень.


На даний час проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити