image
 |  5 31 Січня 2018 | 09:59

У Володимирі-Волинському відбувся творчий вечір воїна добровольця

Творчий вечір воїна добровольця 14-ої бригади Сергія Біляєва пройшов 30 січня 2018 року у володимир-волинському районному будинку культури.
Про це інформує кореспондент Волинь UA.
Попри рекламу заходу глядачів на нього прийшло дуже мало. З 14-ої бригади був лише військовий оркестр, який запалив чудовим виконанням українських мелодій.

Ведучою вечора, який носив назву «Від щирого серця» була Людмила Оцалюк. Вона назвала Сергія Біляєва творчим братом, адже багато років вони спільно працювали у культурі Володимир-Волинського району.

Сам Сергій Біляєв виконав ряд пісень, як він зізнався, свого улюбленого співака Назарія Яремчука.

Не оминув творчого вечора воїна і відомий український музикант та композитор Сергій Шишкін. «Ще не кінець зими», «На війні, якої нема» і звісно ж «Осіння пісня» - прозвучали у його виконанні.

Вітали винуватця свята вихованці вокальної студії «Лодомир» (керівник Галина Тюрікова), Сергій Маленко, Неоніла Онищук,  дует Людмили Оцалюк та Наталії Чепіль й, звісно,  гурт «Табу» в якому багато років грає і співає Сергій Біляєв.

Піснею, написаною Сергієм Біляєвим «Там у боях на варті» і глядацькими аплодисментами творчий вечір завершився.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити