image
 |  4 1 Лютого 2018 | 16:30

Топ-5 книг у лютому

Наше видання продовжує підбирати для своїх читачів цікаві книги.
У лютому, який погодою за вікном нагадує нам прохолодну весну, ще хочеться тепла та домашнього затишку.  Тож попросимо у зими ще трошки снігу та морозу, а для себе - нових книжкових див та незвичайних розповідей.

Анджела Нанетті «Чоловік, який вирощував комети»


У будиночку біля села живе мила родина: хлопчик Арно з мамою Міріам і молодшим братиком Бруно. У Арно є дві мрії: зустрітися з татом і побачити комету. Так вже склалося, що друге  – реальніше, бо сім'я живе у дуже незвичайному місці. Серед жителів села є неймовірна людина  –  чоловік, який вирощує комети. Люди бояться цього дивака, обходять його будинок стороною. Тільки маленькому Арно не страшно, адже чоловік може виконати його мрію.
Нанетті – надзвичайно світла авторка, вона пише унікальні книги для дітей, які не залишать байдужим і жодного дорослого. Приголомшлива історія про мрії, віру і надії. Маленький Арно залишить свій слід у серці читача, нагадавши ще раз про те, що коли одні двері зачиняються, десь обов'язково відкриються інші.

"Жіноче тіло у традиційній культурі українців" Ірина Ігнатенко


Побут наших прабабусь, їх особисте життя та сімейні відносини — одна з найплідніших тем для етнографічних досліджень саме через стійкий інтерес публіки. Книжки Ірини Ігнатенко про жіноче та чоловіче тіло у традиційній українській культурі розповідають про найтабуйованіші сфери соціального, сімейного, фізіологічного життя українських жінок у доіндустріальну добу.



"Подив і тремтіння" Амелі Нотомб


Це найвідоміший роман бельгійської письменниці, удостоєний премії Французької академії, перекладений багатьма мовами.
В основі роману — глибокий конфлікт двох традицій і культур: Сходу й Заходу. Героїня народилася в Японії й тепер повернулася туди працювати у великій токійській компанії. Дівчина робить спроби приносити користь, але ментальне провалля, яке пролягло між нею й роботодавцями, постійно призводить до неприємностей.

Чарльз Діккенс «Різдвяна історія»


Нетлінна класика і, мабуть, «найзимовіша» книга. Історія старого скнари Скруджа, людини, чий сенс життя  – гроші. Цей похмурий чоловік відмовляється розуміти, чого люди так чекають на Різдво і так йому радіють. Відпочивають, не працюють  – яка ж з того вигода? Благодійники навколо, так і хочуть здерти грошики! Ще й клерк відпрошується додому ...
Буркотун Скрудж вирушає додому навіть не здогадуючись, які гості там чекають на нього і як за одну ніч перевернеться його життя... Це не тільки ідеальна книга для створення святкової атмосфери, а й можливість зробити для себе корисні висновки. Сніг за вікном, міцний чорний чай з лимоном і «Різдвяна історія» – кращий рецепт для зимового вечора.

Кейт Ферацці. "Ніколи не їжте наодинці"


З дитинства нас вчили, що діставати щось “по блату” це погана звичка. Але чому ж тоді всі успішні люди нею користуються? Найгарнішу жінку не будуть помічати модельні агентства, якщо вона сама до них не прийде. Найталановитішого кухаря не помітить жоден ресторан, якщо він готуватиме тільки для своїх близьких друзів (хіба що серед них є власних ресторану). Часто талановиті люди залишаються непоміченими, адже не вміють користуватись особистими зв’язками. Автор книги розповідає, як зав’язувати корисні знайомства, підтримувати та користуватись ними. А враховуючи, що він успішний бізнесмен — слід прислухатись цих порад.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити