image
 |  0 2 Лютого 2018 | 09:42

Туалет у сервісній зоні Устилуга закритий не буде

Туалет на сервісній зоні в Устилузі збитковий, а культура людей вражає ходінням до вітру повз туалет.
Про це пише Місто вечірнє. 
Новина, про те, що у пункті пропуску «Устилуг» закривають єдину громадську вбиральню швидко розлетілася інтернет ЗМІ. Голова Устилузької міської ради Віктор Поліщук підтвердив те, що туалет не закриють хоча він і збитковий.
- Сервісну зону обслуговує наше ВУЖКГ. Там працевлаштовано 5 людей. Це прибиральниця, яка там прибирає сервісну зону і 4 працівника, які обслуговують туалет. За добу надходить 100 гривень від плати за користування туалетом. Тобто,  ВУЖКГ несе збитки, адже треба давати мінімальну заробітну плату, а надходжень немає ніяких. Зараз черги як такої немає. Туалет працює цілодобово, окрім вихідних. У вихідні ключ від туалету лишається в страховиків. І якщо людям треба, то вони мають можливість взяти ключ і сходити до туалету. Але у зв’язку з тим, що черги практично немає і як було озвучено губернатором у цьому році має розбудовуватися сервісна зона від заправки «Окко» у сторону П`ятидень, то чотирьох людей, які працюють у сервісній  зоні попередили про скорочення. Але туалет не закривається, - каже Віктор Поліщук.

Віктор Ростиславович нарікає на те, що навіть у туалет, де плата три гривні люди часто не йдуть, а справляють потреби за туалетом. Працівник змушений прибирати територію, але знаходиться пару розумників, які роздмухують проблему.
- Не можемо ми працювати у збиток. Ніякий господарник не буде вести такої діяльності і нести такі великі збитки, - підсумував Віктор Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити