image
 |  5 5 Лютого 2018 | 12:09

Понад півмільярда гривень – внесок волинських суб’єктів господарювання до бюджетів усіх рівнів у січні 2018 року

У січні 2018 року на Волині до бюджетів усіх рівнів спрямовано 507,4 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють територіальні органи ДФС у Волинській області.
Про це 05 лютого 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Це на 105,9 мільйона гривень більше проти січня минулого року.
Перший податковий позитив нового фінансового року – плюс 26,4 відсотка сплачених податків до січня 2017 року. Для традиційно не надто економічно активного першого місяця такий ріст надходжень – це вагомий позитив, якого досягнуто шляхом покращення процесу адміністрування та завдяки налагодженому діалогу з представниками сумлінного бізнесу, - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, підсумки виконання бюджетів за 2017 рік та перший податковий успіх цього року дозволяють прогнозувати такі ж позитивні тенденції на майбутнє.
Тим часом, як свідчить аналітика, платники податків Волині у перший місяць 2018 року спрямували до загального фонду держбюджету на 20,1 відсотка податкових платежів більше проти січня 2017 року. Місцеві бюджети теж отримали на 32,1 відсотка податків більше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити