image
 |  2 5 Лютого 2018 | 11:50

У Луцьку поліція затримала 25-річного розбійника

Посеред ночі в обласному центрі Волині на вулиці невідомий зловмисник вдарив в обличчя 26-річного місцевого жителя та відкрито заволодів його мобільним телефоном і рюкзаком з речами.
Про це 05 лютого 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника та затримали його.
Подія трапилася в минулу п’ятницю близько другої години ночі на проспекті Соборності поблизу зупинки громадського транспорту. Невідомий вдарив кулаком в голову 26-річному місцевого жителя та забрав у потерпілого мобільний телефон і рюкзак із речами. Загальна сума збитку становить понад 3 тис. грн.
Менш ніж за добу поліцейські встановили особу правопорушника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 25-річний житель обласного центру Волині. За фактом розбою слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років,- зазначив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Нагадаємо, минулого тижня співробітники управління протидії наркозлочинності та спецпідрозділу «КОРД» волинської поліції затримали трьох лучан, які незаконно виготовляли та збували амфетамін та наркотичні засоби на території обласного центру. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити