image
 |  2 5 Лютого 2018 | 15:51

В Україні запустили безкоштовну онлайн-платформу для підготовки до ЗНО

На платформі доступні безкоштовні підготовчі курси по 8 шкільним предметам.
Про це 05 лютого 2018 року повідомляє сайт «LB.ua».
В Україні запустили онлайн-платформу для підготовки до ЗНО «BeSmart», яка дозволяє прослухати безкоштовні курси і пройти тести з математики, української мови та літератури, історії України, фізики, хімії, географії та англійської мови.
Презентація проекту відбулася в понеділок, 5 лютого в Києві. Участь в ній взяли міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов, а також голова підкомітету з питань дошкільної, загальної середньої, інклюзивної освіти Тарас Кремінь.
Коментуючи новацію, міністр освіти Лілія Гриневич зазначила, що таке курси будуть особливо корисні для учнів, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України і не мають можливості підготуватися до вступу в український вуз.
Найвідоміші університети світу додають такий компонент в свої навчальні програми. І ми повинні це втілювати. Ті, хто знаходяться в невеликих містах і селах, а також на окупованих територіях Криму і Донбасу, мають можливість навчатися за нашими програмами. Цей проект є соціальною відповідальністю , а також інвестицією в наше майбутнє, - сказала Гриневич.

Проект «BeSmart» був розроблений в 2015 році компанією «Eduget». У квітні 2017 проект отримав гриф Міносвіти, в квітні того ж року безкоштовний додаток «BeSmart» було запущено в навчальних закладах Одеси та Одеської області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити