image
 |  5 6 Лютого 2018 | 10:16

Волинський музикант потрапив у топ-10 найвідоміших бардів України

Волинянин Сергій Шишкін потрапив у топ-10 найвідоміших бардів, для тих кому не вистачає Висоцького.
Рейтинг склало Еспресо, виходячи з допису голови Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича, який наступного дня після 80-річчя Володимира Висоцького у себе на Facebook, приватно, висловив застереження з приводу добре відомої властивості країни-агресора: використовувати російськомовні культурні надбання для подальшої повзучої експансії й утримання України у своїх лабетах.  Видання зазначає, ті, хто виступив його опонентом у даному обговоренні, не завжди зможуть назвати принаймні одного-двох українських бардів.
Як пише видання, якби певний всеукраїнський фестиваль бардів запровадив номінацію "Найскромніший", то її, певно, більшістю голосів присудили би унікальному виконавцеві з Волині, чи не єдиному нині в Україні барду-піаністу Шишкіну з Володимир-Волинського. Дебютувавши наприкінці 80-их рр., він так і не "розжився" великими статками, не перебрався, як його колеги-ровесники, на Київ, на Москву чи деінде. Не "забронзовів". Але… й не зістарився. Дає концерти, записує нових пісень.
З творчим доробком пана Сергія можна ознайомитися на його власному YouTube-каналі.
Пісні Шишкіна дорослі. Міські, багато в чому джазові, але все одно бардівські, позаяк позбавлені шаблонів і зайвих виконавських стереотипів. Виконувана шикарним, густим голосом кожна його пісня сприймається слухачами як щоразу нова історія. Жвава і ритмічна. Життєрадісна і життєдайна.
В інтерв’ю нашому виданню Сергій Шишкін  розповів про творчий ювілей, реванш українських виконавців і плани на майбутнє.  
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити