image
 |  2 7 Лютого 2018 | 09:40

Гунчик і далі «пеpемагає» у суді з «Волиньторфом»

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик продовжує судові розбірки з ДП «Волиньторф».
Про це 07 лютого 2018 року повідомляє власкор «ВолиньUA».
Так, 6 лютого у Львівському апеляційному адміністративному суді розглядали апеляційну скаргу Волинської ОДА на рішення Волинського окружного адміністративного суду у справі за позовом ДП «Волиньторф» до Волинської ОДА.
Львівський апеляційний суд не розглядав справу по суті, бо вважає її такою, на яку не поширюється юрисдикція адміністративних судів. ДП «Волиньторфу» рекомендовано звернутися до Господарського суду.
Про це в коментарі для прес-служби Волиньради повідомив депутат облради, директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик.
Я, звісно ж, - не юрист. Однак, вважаю, що  наше питання не зовсім «господарське», бо ми апелюємо до нормативно-правового акту, тобто розпорядження голови ОДА. То чому ж це не компетенція Адміністративного суду? Втім, суддям - видніше, - поділився інформацією Іван Киричик.

Разом з тим, на офіційному сайті ОДА з'явилася інформація маніпулятивного характеру під заголовком «Волинська облдержадміністраціЯ виграла справу ДП «Волиньторф».
Відтак, Львівський апеляційний адміністративний суд підтримав позицію Володимира Гунчика щодо правового використання земель та закрив справу ДП «Волиньторф», - йдеться у повідомленні ОДА.
Я дивуюся такому повідомленню. Навіть, якби й ОДА виграла у нас суд, то потрібно не радіти, а плакати, адже, таким чином, торфовики залишаються без роботи, а садочки та школи, які беруть в нас брикет, без опалення. Причин для радості не бачу, - коментує заяву ОДА депутат облради Іван Киричик.

Нагадаємо, дискусії голови ОДА та підприємства тривають три роки через проблеми з виділенням землі під видобування торфу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити