image
 |  0 7 Лютого 2018 | 08:36

Суб’єкти господарювання Волині у січні 2017 року спрямували до держбюджету 232 мільйони гривень податків

У січні 2018 року волинські суб’єкти господарювання сплатили до держбюджету 231,9 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС. Про це 07 лютого 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Це на 20,1 відсотка більше проти січня 2017 року, - інформує управління моніторингу та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області. Враховуючи специфіку першого місяця нового року, плюс 38,8 мільйона гривень надходжень до показників січня минулого року – перший  успішний результат у новому фінансовому році, який варто перетворити в сталу тенденцію. Тому фахівці територіальних органів ДФС максимально удосконалюватимуть процес адміністрування з тим, щоб своєчасно протидіяти можливим схемам мінімізації податкових платежів, - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.
Як свідчить аналітика, у січні найбільшу суму до держбюджету в області сплачено платниками ПДВ - 130,3 мільйона гривень. Разом з тим, до державної скарбниці мобілізовано 61,8 мільйона гривень ПДФО, податку на прибуток – 18,5 мільйона гривень, військового збору – 17,8 мільйона гривень,  рентної плати – 1,2 мільйона гривень.
Щиро дякуємо тим представникам бізнесу, котрі з розумінням ставляться до потреб держави та своєчасно здійснюють належні відрахування в бюджет. Як переконує практика, саме завдяки сумлінним представникам бізнесу, котрі опікуються не лише власними бізнес-проектами, а й дбають про інтереси держави і громади, країна має кошти для вирішення соціально-економічних питань, - підсумувала Світлана Савчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити