image
 |  0 7 Лютого 2018 | 17:38

У Ковелі поліцейські розкрили шахрайство

Співробітники Ковельського відділу поліції оперативно встановили особу шахрая, котрий під приводом виготовлення документів на автомобіль видурив у 21-річного жителя району 10 тис. грн..
Про це 07 лютого 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Зловмиснику загрожує до трьох років обмеження волі.
Учора, 6 лютого, до Ковельського відділу поліції із заявою про шахрайство звернувся 21-річний житель району. Він повідомив, що в грудні минулого року його ошукали на 10 тис. грн. Зловмисник видурив у чоловіка під приводом виготовлення документів на автомобіль 10 тис. грн..
Поліцейські менше ніж за добу встановили, що грішми шляхом обману заволодів 35-річний мешканець Ковеля.  До слова, чоловіка раніше вже притягували до відповідальності за шахрайства.
Слідчі Ковельського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбачено ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити