image
 |  0 7 Лютого 2018 | 13:53

У Луцьку замість сприяння бізнесу йде полювання на відьом

Луцька міська влада замість того, щоб сприяти і підтримувати розвиток бізнесу, схоже, приплітає сюди політичні моменти та влаштовує відверте полювання на відьом.
Про це у коментарі «ВолиньUA» заявив член виконкому Луцької міськради Михайло Щур.
Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради було не погоджено режим роботи кількох закладів, які працюють в торгово-розважальному комплексі «Порт Сіті». Таким чином, члени виконкому не дозволили боулінгу, кафе №2 кінокомплексу, багатофункціональній арені, кафе №1 кінокомплексу та кафе в боулінгу працювати після 22:00 год. Всі ці заклади знаходяться у торгово-розважальному комплексі «Порт-Сіті».
Член виконкому Ігор Муковоз зауважив, що цим закладам варто погодити режим роботи відповідно до їх звернень, в тому числі й цілодобовий.
«Це ненормальна ситуація. Там знаходиться автостоянка. Територія впорядкована. Чому заклади не мають права працювати в нічний час?»
Таку думку поділяв і член виконкому Валерій Корпач. Але провладна більшість принципово відмовилася стати на сторону підприємців з «Порт-Сіті».
«Мені важко пояснити логіку тих членів виконкому, які розгляд цього питання перетворили на фарс. Коли звучать лише аргументи на підтримку проекту рішення, а в результаті лише 5 голосів голосує «за», я змушений був відмовитись від участі у розгляді цих питань. Дозволю собі припустити, що такий перебіг подій є результатом протистояння певних олігархічних груп в місті Луцьку. Бо як інакше пояснити, що «Стара підкова» і «Наталка», де повно нарікань від мешканців, працюють в нічний час, а ці заклади ні? Замість того, щоб відділити бізнес від політики і дати можливість підприємцям працювати, в нас відбувається полювання на відьом. Така політика є неприпустима і наносить непоправну шкоду розвитку міста. Який інвестор до нас прийде, коли міська влада розглядає звичайні господарські питання через призму політичної лояльності?» - прокоментував ситуацію член виконкому від ВО «Свобода» Михайло Щур.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити