image
 |  2 9 Лютого 2018 | 16:41

На Facebook в HD якості буде запущена пряма трансляція Нацвідбору на Євробачення 2018

Вже в цю суботу, 10 лютого, стартує Національний відбір на Євробачення-2018.
Про це 09 лютого 2018 року повідомляє сайт «Broadcast».
Прямі ефіри розпочнуться о 19:00 одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.
Паралельно з телеефіром СТБ запустить живу трансляцію на своїй офіційній сторінці в Facebook під хештегом # EuroSTB2018. Вперше користувачі соцмереж отримають можливість відчути себе в епіцентрі головної події року, в режимі реального часу спостерігаючи за всім, що відбувається на майданчику Нацвідбору.
Трансляція буде йти в HD якості без перерв на рекламу. Що відбувається за лаштунками і на сцені під час рекламної паузи, як підтримують артистів глядачі і фанати, інтерв'ю суддів, членів команди Нацвідбору, гостей прямого ефіру і, звичайно ж, самих півфіналістів - все це користувачі Facebook зможуть побачити, приєднавшись до трансляції на офіційній сторінці СТБ. Початок - о 19:00.
Нагадаємо, всього заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого), під час якого визначиться ім'я представника від України.
У першому півфіналі виступлять: СONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD (Влад Таращук), KAZKA, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, VILNA (Ірина Василенко), PUR: PUR і The Erised.
У другому півфіналі за право представляти Україну на Євробаченні боротимуться: INGRET, MELOVIN, JULINOZA (Юлія Запорожець), TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountaine Breeze, ILLARIA і DILEMMA.
З кожного півфіналу до фіналу пройдуть всього три учасники.
Телевізійна зйомка Національного відбору проходить за адресою пр-т Перемоги, 37 (Палац культури КПІ). Квитки можна придбати на сайті СТБ.
Члени журі Національного відбору-2018: Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).
Ведучий: Сергій Притула.
Музичний продюсер Нацвідбору-2018: Руслан Квінта.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити