image
 |  2 9 Лютого 2018 | 11:45

У Луцьку та Ковелі затримали осіб із наркотиками

Волинські патрульні затримали кілька осіб з речовинами, схожими на наркотичні у Луцьку та Ковелі.
Про це власкору ВолиньUA повідомили у патрульній поліції Волинської області.
Так 8 лютого, близько 22 години, екіпаж отримав виклик, що заявнику пропонували наркотичні речовини на вулиці П’ятницька Гірка у Луцьку.
На місці події полісмени побачили групу осіб, які сперечались між собою. Усіх чоловіків перевірили. У 20-річного хлопця виявили пакетики для фасування та згорток з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. Поруч також лежав паперовий згорток зі схожою на наркотичну речовиною, очевидно, його відкинули при появі полісменів. За словами заявників, їм хотіли запропонувати так званий «спайс». На місце прибули слідчі, всіх учасників події доставили до відділку поліції для дачі пояснень.
У Ковелі також виявили осіб з паперовими згортками з речовинами рослинного походження, схожими на наркотичні. Подія відбулась на вулиці Володимирській, близько 5 години ранку.
Помітивши двох підозрілих молодиків, патрульні вирішили їх перевірити: в одного виявили ніж, в іншого – предмет, схожий на пістолет та 2 паперові згортки з невідомими речовинами, схожими на канабіс. На місце викликали місцеву слідчо-оперативну групу поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити