image
 |  0 9 Лютого 2018 | 10:06

У Нововолинську хочуть підняти вартість проїзду в маршрутках

На 1 гривню зросте вартість проїзду у маршрутках Нововолинська.
Про це інформує власкор ВолиньUA.
У проекті рішення виконавчого комітету прописане встановлення тарифів на перевезення одного пасажира. Так, на маршрутах №1,2,2а,6,8 – 4,00 грн. А  на маршрутах № 4,4а,13,14 відповідно до таблиці:

Нині проїзд по місту коштує 3 гривні. Його встановили 20 квітня 2017 року.
В регуляторному акті, оприлюдненому на сайті Нововолинської ради пояснюється у зв’язку з чим дорожчає проїзд. Зокрема зазначено, що «перегляд рівня тарифів повинен здійснюватись  у  зв'язку зі  зміною умов виробничої діяльності та реалізації Послуг, що не залежать від господарської діяльності Перевізника,  в тому числі в разі зміни вартості палива більш ніж на 10%».
З квітня 2017 року і поданий час зросли складові собівартості проїзду такі як, вартість паливо-мастильних матеріалів, запасних частин та розмір мінімальної заробітної плати.
Підняття тарифів дасть змогу стабілізувати роботу перевізників, що зайняті у сфері пасажирських перевезень, та забезпечити регулярність руху автобусів на міських маршрутах, підвищить якість надання послуг з перевезень пасажирів.
Тарифи будуть підняті на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради.
Читайте також: Лучани нарікають на відсутність 14-ї маршрутки, яка не їздить за графіком 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити