image
 |  2 9 Лютого 2018 | 12:41

Волиняни-офіцери податкової міліції отримали відзнаки

З нагоди 20-ти річчя створення податкової міліції та за участь в антитерористичній операції волиняни - офіцери податкової міліції отримали відзнаки.
Про це 09 лютого 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Офіцерів – співробітників податкової міліції Волині  відзначено з нагоди 20-ти річчя створення податкової міліції та 3-ї річниці створення спеціального підрозділу податкової міліції «Фантом».
На урочистих зборах співробітників податкової міліції Волині, присвячених ювілею діяльності, а також в колі ветеранів керівники ГУ ДФС у Волинській області очільник волинських фіскалів Світлана Савчук та полковник податкової міліції Олег Гирикович вручили пам’ятні відзнаки «20 років податкової міліції» 13 ветеранам податкової міліції, котрі більше двадцяти років свого професійного життя віддали службі, а також 16 співробітникам, які нині несуть службу в підрозділах податкової міліції.
За два десятиліття кожному з нас довелося пройти дуже складний та відповідальний професійний шлях, відчути як загалом позитивне ставлення суспільства до нашої роботи, так і протидіяти спробам дискредитувати нашу діяльність. Тому хочу подякувати Вам за терпіння і  наполегливість у виконанні свого професійного обов’язку, - звернувся до колективу співробітників та ветеранів податкової міліції Волині  перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович.
Одне з основних завдань сьогодення – забезпечення охорони інтересів держави  в зоні тимчасового розмежування на сході країни, тому три роки тому створено спецпідрозділ податкової міліції «Фантом». Загалом за цей період в зоні АТО пройшли службу 19 наших співробітників. Нині там перебувають 6 наших колег, - звернув увагу в ході урочистого зібрання Олег Гирикович.

Останній наголосив, що саме професіоналізм, знання та досвід податкових міліціонерів є надзвичайно необхідними на сході країни.
Потому, керівництвом ГУ ДФС у Волинській області вручено відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» капітану податкової міліції Миколі Чубаєвському та майору податкової міліції Роману Гулю, а також подяки, оголошені керівництвом ДФС України, підполковнику податкової міліції Юрію Кузьмінчуку та майору податкової міліції Вадиму Вальчуку за мужність, відвагу, високий професіоналізм при виконанні завдань в зоні АТО.
Захищати економічні інтереси держави - це професія, оволодіти якою може лише дисциплінована, відповідальна людина, справжній патріот свого народу – саме такої думки дотримуються як офіцери податкової міліції у відставці, так  і молоде покоління співробітників податкової міліції, яке гідно несе службу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити