image
 |  2 10 Лютого 2018 | 11:37

У Білорусії представники Заболоттівської ОТГ обговорили питання культурного обміну

Голова Заболоттівської ОТГ Валерій Свіржевський вперше зустрівся з головою Дівінського сільського виконавчого комітету, Республіка Білорусь для обговорення проекту «Від пізнання культури сусіднього народу - до зміцнення партнерства і взаєморозуміння».
Робоче засідання відбулось, 24 січня 2018 року, в агромістечку Дівін, Республіка Білорусь. Про це власкора «ВолиньUA» повідомили у прес-службі Заболоттівської ОТГ.
Захід відбувся в рамках проекту в рамках Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна», що фінансується Європейським Союзом.
Під час візиту представники команди проекту обговорили ряд питань, зокрема: обов’язки партнерів, координація, комунікації, звітність та фінансові питання проекту.
Учасники зустрічі ознайомились з приміщенням, де проводитимуться заходи культурного обміну: концертні програми, фестивалі українського та білоруського фольклору, майстер-класи.
Результатами першого засідання представники проекту лишились задоволеними, вдалось налагодити перші робочі організаційні моменти, наступна зустріч планується у лютому місяці в Україні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити