image
 |  0 11 Лютого 2018 | 15:33

Про таємний клан банкірів, що грабують країну, розказав колишній службовець СБУ (ВІДЕО)

А після інтерв'ю йому довелося виїхати з країни.
Про це 11 лютого 2018 року повідомляє сайт «УНІАН».
Усі жахи на вулиці Банковій. Про те, яка компанія отримує гроші з усіх платіжок за комунальні послуги та хто її керівник і про таємного банкіра президента - Макара Пасенюка. Чому він так полюбився багатим та впливовим і як став керувати компанією Валерії Гонтарєвої.
Про це та інше у сюжеті «Українських сенсацій».
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UTl4um0Qe2s[/embed]
Київ, вулиця Інститутська, 9. У будівлі, будовою 18 століття, із першого дня мають справу з грошима. 100 років тому сюди приходили заможні кияни брати кредити. Сьогодні ж Національний банк України відповідає за стабільність курсу і банківський нагляд в ім’я економічного розвитку.
В реаліях же українці щодня відчувають діяльність цієї установи на собі. Відсоток девальвації, тобто знецінення, перевалив за 300 і майже сотня закритих банків.
Інформатор вперше зізнається журналістам: падіння гривні, тисячі ошуканих вкладників та мільярдні збитки - це природні наслідки великих оборудок на шалені суми.
Масові «вбивства» банків за 4 роки були не просто так. Таким чином «кіллери» фінансових установ дають початок ряду схем. Хто замішаний - про них говорять пошепки.
Про таємний клан банкірів, що грабують країну розкаже колишній службовець СБУ. Після інтерв'ю йому доведеться виїхати з країни.
Подібні фінансові товариства, як інвестиційна компанія ICU, довкола нас існують впродовж століть. Деякі відкрито, деякі - цілком таємно. Вперше журналісти розповідають історію створення ICU та всі підводні камені її існування та її зв’язок із найбагатшими людьми сьогодення.
Макар Пасенюк - Макар «Фінансист» або Макар «Гривня» - фінансовий важіль по відмиванню грошей екс-президента Януковича. Починаючи з 2014 року його називають прямим консультантом українського президента. Тільки з жовтня 2015 року по вересень 2016 року Пасенюк через ряд офшорів перераховував американській лобіській фірмі по 100 тисяч доларів щомісяця за послуги «просування економічних і геополітичних інтересів Уряду України». Простими словами - за позитивну рекламу начебто успішного керівництва країни під проводом Порошенка.
Дива Майдану: нові керівники країни продерлися до влади на ідеалах Революції Гідності, а від тієї «гідності» залишилися лишень гасла. Виявляється, насправді ж, з тими ж людьми, з якими працювала злочинна влада, нова - реформаторська - побудувала нову плідну співпрацю, вигідну винятково для себе.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити