image
 |  0 11 Лютого 2018 | 16:01

Російський Ан-148 міг зіткнутися з поштовим вертольотом

Неподалік від місця падіння пасажирського літака Ан-148 в Раменському районі Підмосков'я знайдені уламки другого повітряного судна.
Про це пише "Українська правда" з посиланням на "Ленту.ру" та джерело в правоохоронних органах.
За даними іншого джерела, цим повітряним судном був вертоліт. Співрозмовник редакції не виключає, що він міг зіткнутися з Ан-148 в повітрі.

Джерело також повідомило виданню, що на місці катастрофи літака Ан-148 в Підмосков'ї, про що ВолиньUA уже інформувало, виявили фрагменти майже 50 тіл загиблих.
Джерело "Інтерфаксу" також повідомило, що літак Ан-128, за попередніми даними, зіткнувся з вертольотом "Пошти Росії".
Пізніше "Пошта Росії" спростувала цю інформацію.
"Ця ситуація не має відношення до "Пошти Росії". "Пошта Росії" використовує два літаки Ту-204 С", - цитує "Інтерфакс" прес-службу компанії.

Пізніше інформацію про уламки вертольота на місці катастрофи Ан-148 спростували також в МНС РФ.
"Рятувальники не знайшли ніяких уламків вертольота", - повідомили "Інтерфаксу"в прес-службі МНС Росії.

Разом із тим, МЗС України перевіряє інформацію щодо можливої наявності українців на борту літака Ан-148, який зазнав катастрофи у Росії.
"Консул перевіряє інформацію щодо авіакатастрофи в РФ. Одержимо уточнені дані, повідомимо", - написав у Twitter представник департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити