image
 |  2 11 Лютого 2018 | 09:02

У Луцьку напали на поліцейського, той відбився ножем

У Луцьку патрульний поліцейський не при виконанні, захищаючись від хуліганів, вдарив одного з них ножем.
Інцидент трапився близько 20-ої години у суботу, 10 лютого, на проспекті Волі, - повідомив власкор "Волинь24".
Патрульний помітив компанію молодиків, яка розпивала спиртне, біля магазину "Єврошоп". Він зробив зауваження. А чоловіки у відповідь розпочали бійку.
В цілях самооборони поліцейський дістав ніж і під час сутички вдарив одного з чоловіків. Потерпілого забрала "швидка".
В прес-службі патрульної поліції підтвердили цю інформацію.
"За попередньою інформацією, інспектор УПП у Волинській області, перебуваючи поза службою (на вихідному) та вигулюючи собаку в Центральному парку, зробив зауваження 2 чоловікам, які розпивали спиртне в громадському місці на лавці. Однак особи на зауваження не відреагували та почали агресивно поводитись. Потому вони почали шарпанину з інспектором і стали наносити йому удари", - повідомила речниця патрульних Ольга Бузулук.

"Останній, захищаючись, наніс одному з нападників удар розкладним ножем. Тим часом, нападники почали тікати в напрямку проспекту Волі. Помітивши на одному з них сліди від крові, інспектор наздогнав чоловіків і викликав швидку та поліцію. Одного з молодиків у результаті шпиталізували до міської лікарні. Інспектор також звернувся до медичного закладу", - додала вона.

Зі слів Ольги Бузулук, на місці події працює слідчо-оперативна група, про подію також повідомили управління внутрішньої безпеки та прокуратуру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити