image
 |  0 12 Лютого 2018 | 11:20

Супрун знайшла заміну «швидкої допомоги» - волонтери на велосипедах

Ще одна «приголомшлива» новина була озвучена Уляною Супрун, яка виконує обов'язки глави МОЗ.
На своїй сторінці в Фейсбуці Супрун написала, що волонтерська організація з Ізраїлю United Hatzalah збирається організувати в нашій країні альтернативу «швидкої допомоги» - службу безкоштовної екстреної допомоги.
«Кожен з них, отримавши інформацію про те, що швидка не може потрапити до пацієнта, виїжджає на скутері, велосипеді, біжить самостійно, щоб до приїзду бригади екстрено допомогти постраждалим», - написала і. о. міністра на своїй сторінці в Фейсбуці. Супрун підкреслила, що ці люди будуть надавати тільки безкоштовну допомогу, і їх можна буде викликати цілодобово.
Самі волонтери заявили, що візьмуть під контроль одну з областей України і саме там буде створена точно така ж служба допомоги, як і в Ізраїлі. Місцеві громадські організації та МОЗ України підключаться до цього проекту. Нагадаємо, що раніше Супрун заявила про те, що в Україні будуть розділені такі поняття, як екстрена та невідкладна медична допомога.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити