image
 |  4 12 Лютого 2018 | 19:12

У Києві планують транслювати фінал Ліги чемпіонів на вулицях міста

До головного поєдинку Ліги чемпіонів залишилося не так багато часу.
Про це 12 лютого 2018 року повідомляє сайт «DT.UA».
Влада Києва веде переговори з УЄФА про надання їм права на показ фіналу Ліги чемпіонів на вулицях міста.
За словами першого заступника КМДА Миколи Поворозника, необхідність у цьому зумовлена великою кількістю гостей, які прибудуть до Києва на фінал Ліги чемпіонів:
Наше завдання - на високому рівні провести заходи, пов'язані з Днем Києва. Враховуючи те, що День Києва і фінал Ліги чемпіонів відбудуться в один і той же час, очікуємо велику кількість гостей, за попередніми оцінками - близько 200 тисяч людей, - цитує слова Поворозника офіційний сайт КМДА.
Вперше за всю історію проведення Ліги чемпіонів ведемо переговори з УЄФА щодо отримання ліцензій на трансляцію змагань на різних локаціях для публічного перегляду. Адже багато вболівальників, які приїдуть у Київ поспостерігати за грою улюблених команд, звичайно ж, не зможуть потрапити на стадіон.

Востаннє трансляції футбольних подій на великих екранах можна було побачити влітку 2016-го. У Києві було організовано 5 фан-зон для перегляду поєдинків чемпіонату Європи-2016, в якому брала участь збірна України.
Фінал Ліги чемпіонів 2017/18 пройде на НСК «Олімпійський» 26 травня. Вирішальний матч жіночої Ліги чемпіонів відбудеться на арені «Динамо» імені Лобановського.
Нагадаємо, що з українських команд боротьбу за найпрестижніший клубний трофей продовжує донецький «Шахтар», який в 1/8 фіналу зустрінеться з італійською «Ромою».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити