image
 |  0 12 Лютого 2018 | 16:35

У січні до бюджетів на Волині зібрали більше 507 мільйонів, - ГУ ДФС в області

Темпи росту податкових надходжень у січні 2018 року на території Волинської області суттєво перевищують середні показники в Україні.
Про це 12 лютого 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Зокрема, протягом першого місяця нового фінансового року в області зібрано на 26 відсотків більше податків проти січня 2017 року. Про це учасників щотижневої наради при голові Волинської ОДА поінформував в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.
У січні цього року до бюджетів усіх рівнів на території області зібрано більше 507 мільйонів гривень платежів. Це на 105 мільйонів гривень більше січня минулого року. Таким чином, темпи росту надходжень в області значно перевищують середні в країні, які без врахування митних платежів складають близько 2,5 відсотка, - наголосив Віталій Чуй.

В.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області підкреслив, що Волинь належить до семи областей, де у січні виконано індикативні показники з мобілізації надходжень до держбюджету.
Збір до загального фонду держбюджету на Волині склав 232 мільйони гривень, що дозволило забезпечити виконання доведеного для області індикативного показника на рівні 105,8 відсотка, з перевиконанням на 12,8 мільйона гривень, - підсумував Віталій Чуй.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити