image
 |  0 13 Лютого 2018 | 10:06

Німці продали «Україні» систему виготовлення паспортів за 1,8 мільйона євро

ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» 21 грудня уклало угоду з компанією «Арт-Лайн Проект ГмбХ» (Німеччина) про закупівлю обладнання на 1,79 млн євро.
Про це 13 лютого 2018 року повідомляє сайт «НАШІ ГРОШІ» з посиланням на систему «Прозорро».
До кінця 2019 року поставлять, змонтують і налагодять обладнання для виготовлення бланків документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство, а також проведуть технічний інструктаж і забезпечать виробниче супроводження.
Німецька «ART-Line Projekt GmbH» виробляє обладнання, софт і матеріали для виготовлення електронних паспортів та ID-карток, візових штампів, банкнот, марок та іншої захищеної поліграфічної продукції. Із 2015 року вона отримала в Україні підрядів виключно поліграфкомбінату «Україна» щонайменше на 3,07 млн євро.
Нагадаємо, у липні 2017 року цей комбінат замовив голландському виробнику «IAI industrial systems B.V.» систему персоналізації паспортів за 1,70 млн євро.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити