image
 |  0 13 Лютого 2018 | 07:33

У січні місцеві бюджети Волині отримали на 32 відсотки податкових платежів більше

У січні 2018 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 275 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.
Про це 13 лютого 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Сума мобілізованих до бюджетів громад податків перевищує показники січня минулого року на 32 відсотки.
Темпи росту надходжень до місцевих бюджетів Волинської області у січні поточного року майже на 8 відсоткових пунктів перевищують середні показники в Україні. Зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків, - поінформував учасників щотижневої наради  при голові Волинської ОДА в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як свідчить аналітика, за підсумками наповнення бюджетів громад у січні зафіксовано ріст надходжень  податку на доходи фізичних осіб на 57 мільйона гривень, єдиного податку - на 15 мільйона гривень, плати за землю – більш ніж на 6 мільйонів гривень, податку на нерухоме майно  – на 3,2 мільйона гривень.
Великі платники податків, які перебувають на обліку у Офісі великих платників і його територіальних підрозділах, сплатили до обласного бюджету 1,2 мільйона гривень  податку на прибуток.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити