image
 |  0 13 Лютого 2018 | 13:52

Українці знайшли альтернативу «єврономерам»

У січні через Одеський морський порт до України було завезено 1819 вживаних автомобілів. З цих авто сплачено 140 млн грн митних платежів.
Про це передає УНН з посиланням на прес-службу ДФС.
«У січні 2018 року у рамках пілотного проекту АвтоХАБ, який реалізується на базі Одеської митниці ДФС на території Одеського морського порту, було розмитнено та зареєстровано 1819 автотранспортних засобів. З цих авто сплачено 140 млн грн митних платежів», – сказано у повідомленні.
Зазначається, що щомісячні та щодобові середні показники митного оформлення автомобілів зросли майже втричі за період роботи АвтоХАБу. У середньому щодоби здійснюються митне оформлення 75 автомобілів.
«За 5 місяців роботи АвтоХАБу здійснено пропуск до інших митниць 1 269 авто та митне оформлення 7 970 автомобілів», – додали у ДФС.
Нагадаємо, пілотний проект «АвтоХАБ» стартував 8 вересня 2017 року. Це експрес-сервіс для розмитнення та реєстрації вживаних автотранспортних засобів. В АвтоХАБі за принципом «єдиного вікна» працюють 7 державних та недержавних служб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити