image
 |  0 14 Лютого 2018 | 14:39

Ковельські поліцейські затримали грабіжника

Пригода сталася у понеділок, 12 лютого, о 5 ранку.
Про це 14 лютого 2018 року повідомили у Ковельському відділі поліції Волинської області.
Поблизу супермаркету зловмисник пограбував 43-річного жителя Ковеля. Він відкрито викрав у потерпілого понад 27 тис. грн., документи та ключі від автомобіля.
Протягом доби співробітники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння пограбування 43-річного уродженця Чернігівської  області. Чоловік без постійного місця проживання. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику оголосили про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, -  розповів керівник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. Частину викрадених правопорушником коштів поліція встигла вилучити й поверне законному власникові. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити