image
 |  0 16 Лютого 2018 | 13:22

«Жоден перевізник не захоче обслуговувати завідомо збитковий маршрут», - Михайло Щур

Управління транспорту Луцької міської ради вносить на розгляд виконкому проект рішення щодо розірвання договору на автобусні маршрути № 14 та 31, чим фактично припиняє обслуговування пасажирів на цих рейсах. Про це інформується у відповідному проекті рішення, оприлюдненому на сайті міської ради. З цього приводу власкор «ВолиньUA» взяв коментар у члена виконавчого комітету свободівця Михайла Щура.
«На одному з минулих засіданнях виконавчого комітету я чітко зазначав, що жоден перевізник не захоче обслуговувати завідомо збитковий  маршрут. І пропонував такі збиткові маршрути, при оголошенні конкурсу, об’єднувати в один лот з іншими прибутковими маршрутами. Я попереджав, але моєї пропозиції не було почуто. І вже сьогодні маємо результати таких непродуманих дій».
Зі зверненням про розірвання договору звернувся в.о.директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц. Очевидно, таке рішення пов’язане із збитковістю даних маршрутів. Остаточне рішення ухвалять під час засідання виконкому міськради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити