image
 |  2 17 Лютого 2018 | 17:10

Анастасія Дмитрук презентували лучанам свою збірку

Молода поетеса Анастасія Дмитрук презентувала лучанам збірку «Це моя і твоя війна». Літературне дійство відбулось 16 лютого в книгарні «Є». Про це пише Волинська правда. Анастасія Дмитрук відома широкому загалу завдяки віршу «Никогда мы не будем братьями». Саме з цього твору і розпочалася творча кар’єра молодої поетеси. Під час презентації дівчина розповіла про те, що до Майдану була повністю російськомовною і писала свої вірші лише на російській мові. Збірка «Це моя і твоя війна» – друга книга Анастасії. На відміну від першої, у ній не лише громадянська тематика, а й інтимна лірика та вірші про любов. Новостворена книга насичена цікавими ілюстраціями. Авторка зізналася, що з моменту виникнення ідеї до часу створення книги пройшло два роки. Анастасія розповіла, що часто читає свої вірші перед військовими і надихається їх подвигами.
«Спілкуючи з ними розумію, що кожен з них особливий і має свою історію. Кожен гідний свого твору, своєї книжки, свого кіно», – зауважила вона. Дівчина зізналася, що товаришує з Іваном Малковичем та читає твори Ліни Костенко.
Поетеса зауважила, що з радістю приїде на луцький фестиваль «Бандерштат», якщо організатори запросять її для участі. Читати вірші Анастасія Дмитрук розпочала з найвідомішого свого твору «Никогда мы не будем братьями». Згодом вона презентувала ще десяток поетичних творів. На завершення дійства поетеса подякувала присутнім за емоції, а в замін отримала квіти подарунки та аплодисменти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити