image
 |  0 18 Лютого 2018 | 12:29

У Києві ходою вшанували загиблих захисників Дебальцевського плацдарму (ВІДЕО)

У центрі Києва близько сотні людей ходою вшанували тих, хто загинув у боях за Дебальцевський плацдарм у лютому 2015 року. Про це 18 лютого 2018 року повідомляє сайт «Громадське». [embed]https://youtu.be/HbHrAN1cbyY[/embed] Учасники маршу рушили від Київської міської адміністрації до Софійської площі. Це традиційний щорічний захід на честь загиблих захисників Дебальцевого.
Ми вже втретє проводимо таку акцію. Як прийнято у військовому середовищі, третя чарка найтихіша, так і ми акцію проводимо без зайвого розголосу. Ми робимо це для того, щоб пам’ятати про наших героїв. Також ми підпишемо прапор і відправимо його на передову, — прокоментував Громадському Ігор Скопненко, голова спілки ветеранів АТО.
Під час ходи учасники вигукували гасла «Слава Героям Дебальцевого!» та проносили прапори України. Відзначимо, що Дебальцево перебуває під контролем бойовиків самоназваної «ДНР». У період з 15 січня по 18 лютого 2015 року в боях у районі Дебальцевого загинули понад сотня українських бійців, ще щонайменше 200 отримали поранення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити