image
 |  4 21 Лютого 2018 | 16:12

«Єдина Росія» Путіна насмішила: багатодітним сім'ям роздали по 5 кг хліба

У російському місті Серпухові провладна партія «Єдина Росія» «порадувала» багатодітні сім'ї акцією, в якій дала їм по 5 кг хліба. Про це 21 лютого 2018 року повідомляє сайт «Діалог.UA», посилаючись на URA.ru. Російська влада напередодні президентських виборів активно скуповує голоси беззмінному Володимиру Путіну. При цьому вони примудряються економити. Так вийшло і з благодійною акцією в Серпухові. «Єдинороси» не вигадали нічого кращого, ніж роздати 40 багатодітним сім'ям величезну кількість хлібобулочних виробів. Інформація про акцію, потрапивши в Інтернет, не на жарт схвилювала соцмережі. Представникам Путіна дорікнули за таку скромну допомогу. Так, в коментарях підрахували, що на кожну сім'ю «єдинороси» витратили всього приблизно по 200 рублів, а вся акція обійшлася їм в 8 тисяч рублів.
Доведеться харчуватися хлібом на сніданок, обід і вечерю, щоб не пропало, - відзначили інші передплатники.
Серпуховское відділення «Єдиної Росії», зіткнувшись з таким негативом, швидко видалило повідомлення про акцію з соцмереж.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити