image
 |  4 22 Лютого 2018 | 16:02

Мінінфраструктури замість «Hyperloop» оголосило про прихід «Ryanair»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян поки не може повідомити подробиці переговорів. Про це 22 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини». Анонсована скандальна прес-конференція міністра інфраструктури Володимира Омеляна почалася несподівано. На цій прес-конференції обіцяли розповіли подробиці раптового повідомлення Мінінфраструктури про «Hyperloop» в Україні, однак мова пішла зовсім не про це. Міністерство інфраструктури ініціює створення Центру транспортних інновацій Хайп.ua. Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив під час брифінгу в Міністерстві, передають Українські Новини. Зі слів міністра, до ініціативи приєдналися Національна академія наук, «Укроборонпром», «Південмаш», «Інтерпайп», Інститут майбутнього, інноваційне містечко Unit.City та інші.
Разом з ними ми створюємо Центр транспортних інновацій Хайп.ua і маємо намір створити тестову площадку в Дніпрі, - сказав Омелян.
Він зазначив, що з появою технології «Hyperloop» будівництво надшвидкісних поїздів стає неактуальним.
Я переконаний, що ми маємо зробити ставку на ревіталізацію наших технологій, - підкреслив міністр.
Також міністр інфраструктури Володимир Омелян підтверджує проведення переговорів з авіакомпанією-лоукостером «Ryanair» про вихід компанії на український ринок. Про це він повідомив під час брифінгу. При цьому міністр зазначив, що він поки не може повідомити подробиці переговорів.
Дійсно компанія почне свої польоти восени 2018 року, - наголосив Омелян.
Зі слів міністра, польоти компанії повинні здійснюватися з аеропортів «Бориспіль» і «Львів».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити