image
 |  4 22 Лютого 2018 | 16:56

Порошенко назвав неприпустимим роздягання силовиками жінок в Оболонському суді і вимагає розслідування

Президент Петро Порошенко вважає неприпустимим додатковий огляд жінок при його допиті в суді у справі колишнього Президента Віктора Януковича, обвинувачуваного в державній зраді, і очікує результатів службового розслідування. Про це 22 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українські новини». Про це повідомив прес-секретар Президента Святослав Цеголко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.
Президент вважає дії силовиків в Оболонському суді Києва неприпустимими. Просимо вибачення у всіх журналістів і чекаємо результатів службового розслідування, - написав він.
21 лютого Порошенко був присутній на допиті у справі Януковича не в залі суду, а по відеоконференції з будівлі Адміністрації Президента. При цьому правоохоронці проводили додатковий огляд журналістів при вході в суд, зобов'язуючи багатьох жінок перед пропуском у зал засідань пройти зі співробітницями поліції в окрему кімнату й продемонструвати відсутність написів на тілі під одягом. Нагадаємо, заради Порошенко поліція в суді змушувала жінок задирати поділ сукні вище голови. Адвокат назвав приниженням людської гідності огляд тіл жінок перед судом. Соцмережі вибухнули обуренням від дій поліції в Оболонському суді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити