image
 |  2 23 Лютого 2018 | 14:43

Операція «Акциз-2018»: під Луцьком «накpили» підпільний «алкоцех» (ФОТО)

В ході операції «Акциз-2018» в одному з населених пунктів Луцького району припинено діяльність підпільного цеху з виробництва горілчаного фальсифікату. Про це 23 лютого 2018 року повідомили у оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.
В ході проведення операції «Акциз-2018» на Волині припинено діяльність нелегального масового виробництва горілчаного сурогату. Незаконний цех для виготовлення фальсифікату жителі Луцького району облаштували у складському приміщенні одного з фермерських господарств, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.
Весь процес незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, співробітники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області документально зафіксували під час проведення обшуків на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду. Більш того, під час проведення заходів правоохоронці в присутності понятих застали на «гарячому» трьох робітників, які в той момент здійснювали розлив оковитої. Окрім цього, на території фермерського господарства виявлено  транспортний засіб, який використовували для розповсюдження фальсифікованої алкогольної продукції на території Волинської області та проведено його огляд. Відтак, за результатами проведених заходів правоохоронцями з незаконного обігу вилучено понад 3 000 літрів готової горілчаної продукції та рідини для виробництва фальсифікату, орієнтовною вартістю близько 800 тис. грн., 4000 марок акцизного податку з очевидними ознаками підробки, порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, електричні насоси, фільтри. Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз, а підакцизну продукцію, обладнання та транспортний засіб вилучено.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити