image
 |  2 23 Лютого 2018 | 17:40

The New York Times поставило українського олімпійського чемпіона Абраменка на обкладинку у Facebook

18 лютого 33-річний Олександр Абраменко приніс українській збірній першу золоту медаль на зимовій Олімпіаді в південнокорейському Пхьончхані у змаганнях із фристайлу.
Про це 23 лютого 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
18 лютого 2018 року українець Олександр Абраменко завоював золоту медаль на XXIII зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані. Українець переміг у змаганнях з фристайлу. Це перша і єдина медаль України на Олімпіаді. Абраменко став першим чоловіком, який виграв золоту медаль на зимових Олімпійських іграх за всю історію незалежної України.
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов повідомив про підписання наказу про виплату йому $125 тис. винагороди.
Бізнесмен Павло Фукс заявив, що вирішив власним коштом профінансувати виплату додаткових $50 тис. призових коштів за олімпійське золото, $25 тис. – за срібло, $15 тис. – за бронзу.
Згідно з анонсованою раніше програмою мотивації для спортсменів, які виступають за Україну в Пхьончхані, Олександр Абраменко та його тренер Енвер Аблаєв одержать від мене по $50 тис. кожен. Пишаюся разом з усією Україною, – написав бізнесмен у своєму блозі в Telegram.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити