image
 |  2 24 Лютого 2018 | 10:45

Польські поліцейські поранили громадян Грузії та України, що на них напали

В працівників поліції полетіло каміння, через що ті змушені були застосувати зброю.
Про це 24 лютого 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio» з посиланням на «Dziennik Łódzki».
У Зґєжі в Лудзькому воєводстві сталася стрілянина. Таким чином драматично завершилося втручання працівників поліції в цивільному вбранні на вул. Рембовського. В поліцейських полетіло каміння, через що ті змушені були застосувати зброю. Нападників було поранено, до лікарні потрапив також один з працівників поліції.
Інцидент стався о 2 ранку 23 лютого. Патруль кримінальної поліції зауважив групу чоловіків, що агресивно поводились і пили алкоголь. Як виявилося, це були грузини і українці. Поліцейські намагалися перевірити документи чоловіків та заспокоїти їх, але іноземці почали кидати в них камінням і тротуарною плиткою. Працівники поліції зробили попереджувальні постріли, після чого кільканадцять разів вистрілили в бік нападників. В результаті, п’ятеро чоловіків отримали поранення ніг. Чотирьох з них було відвезено до лікарні. Затримати вдалося тринадцятьох іноземців – громадян Грузії і України. Поліцейський отримав поранення голови.
Розслідуванням справи займається місцева прокуратура. Затриманим інкримінується поранення працівника поліції, за що загрожує до 10 років ув’язнення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити