image
 |  4 24 Лютого 2018 | 11:14

У Нововолинську поліцейські вилучили зброю та набої

Учора, 23 лютого, у місті Нововолинськ поліцейські вилучили у місцевого жителя обріз мисливської рушниці та набої.
Про це 24 лютого 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Вилучені речі направили на дослідження.
Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання раніше судимого 36-річного жителя Нововолинська, оперативники знайшли та вилучили обріз мисливської рушниці «Іж-16» та чотири патрони до нього.
Усе вилучене правоохоронці направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний цетнр МВС України.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Волинянину загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Поліція нагадує, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки передбачена кримінальна відповідальність за ст. 263 Кримінального кодексу України. Громадяни, які добровільно здали зброю в органи та підрозділи поліції, звільняються від кримінальної відповідальності передбаченої цією статтею.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити