image
 |  0 27 Лютого 2018 | 14:20

У «Волиньгаз» повідомили, коли будуть платіжки за газ

Згідно з інформацією ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ», дані щодо нарахування за спожитий газ у січні 2018 року з технічних причин будуть відображені в квитанції пізніше.
Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.
З питань відсутності нарахувань за послугу з газопостачання звертайтесь до Центру обслуговування клієнтів «Волиньгазу» (пр-т Молоді, 14а, тел. 280104) та Контакт-центру для консультацій споживачів (тел. 280104, моб. 0673339104).
З метою уникнення непорозумінь просять отримувачів субсидій вчасно оплатити вартість житлово-комунальних послуг за січень 2018 року з врахуванням розміру субсидії, зокрема за послугу з газопостачання.
У разі невідповідності розміру Вашої оплати за спожитий газ, субсидія за січень 2018 року не буде припинена. Уточнена інформація щодо розміру платежів буде відображена в квитанції з оплати за житлово-комунальні послуги в графі «ЗАБОРГОВАНІСТЬ/ПЕРЕПЛАТА» в наступному розрахунковому періоді.
Додатково повідомляють, що інформацію по особистому рахунку кожного споживача природнього газу можна отримати на сайті «ВОЛИНЬГАЗУ» в «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити