image
 |  0 28 Лютого 2018 | 15:33

У Луцьку вимагають відмінити «рекламістське» рішення виконкому

Актуальну проблему збільшення вартості сплати за користування місцем розташування засобів зовнішньої реклами обговорили сьогодні, 28 лютого 2018 року, у місті Луцьку під час «круглого столу» за участі представників рекламістів, членів виконкому, державної регуляторної служби та громадськості.
Про це інформує власкор ВолиньUA.
Нагадаємо, що приводом для дискусії стало рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 21 лютого, коли виконком без будь-якого попереднього обговорення, як додаткове, розглянув питання про збільшення вартості сплати за користування місцем розташування засобів зовнішньої реклами на 49%.
Під час обговорення на «круглому столі» всі присутні зійшлися на думці, що таке рішення мусить бути відмінене. При цьому визнавали можливість застосування різних способів відміни рішення – від внесення змін виконкомом у своє ж рішення до скасування в судовому порядку.
Член виконкому Михайло Щур зокрема зазначив, що не поділяє «віру в доброго царя», а тому не вважає результативним звернення до виконувача міського голови Григорія Пустовіта про скасування даного рішення виконкому. При цьому зазначає, що скасування рішення має пройти в судовому порядку, а будь-які зміни базового тарифу за користування місцем розташування засобу зовнішньої реклами може пройти лише як прийняття регуляторного акту на основі громадського публічного обговорення.
Проблема співпраці міської влади із рекламістами поки що не знайшла свого логічного завершення, тож наше видання продовжує стежити за її розвитком.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити