image
 |  2 1 Березня 2018 | 13:57

Посадовці Володимир-Волинського РБК назамінювали вікна на кримінал

За матеріалами працівників міжрайонного відділу управління захисту економіки у Волинській області та процесуального керівництва Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури слідчими Володимир-Волинського відділу поліції скеровано до суду кримінальне провадження відносно посадових осіб районного будинку культури Володимир-Волинської РДА. Їх підозрюють у службовому підробленні під час закупівлі та встановлення металопластикових вікон у районний будинок культури.
Посадові особи заплатили гроші за вікна наперед і лише через місяць після того як у справу втупилася поліція вікна почали встановлювати.
Як свідчить тендерна документація, розміщена на сайті «Прозоро», перемогу у тендері на суму 106979 гривень здобув ФОП Селедець О.В. з Нововолинська.   Договором прописано, що товар - 24 вікна мав бути поставлений виконавцем у вересні  2017 року, натомість зроблено це було з місячним запізненням.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити