image
 |  0 2 Березня 2018 | 16:19

На Волині іноземні експерти разом з українськими прикордонниками проходять спеціальний тренінг TWINNING

За участі експертів Прикордонної варти Республіки Польща та фахівців з організації служби в автомобільних пунктах пропуску Адміністрації Держприкордонслужби України, Північного та Східного регіональних управлінь наразі проходить практичний навчальний тренінг з виявлення викрадених транспортних засобів у рамках реалізації проекту TWINNING на ділянці Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби.
Про це 02 березня 2018 року повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.
І вже учора, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Доманове», групою експертів в рамках проведення тренінгу з виявлення викрадених транспортних засобів спільно з прикордонним нарядом виявлено підроблений VIN-код автомобіля «Seat» білоруської реєстрації, який прямував на в’їзд в Україну під керуванням громадянина Білорусі. Автомобіль передано до Ратнівського відділу поліції у Волинській області для подальших слідчих дій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити