image
 |  2 2 Березня 2018 | 19:22

На Волині поліцейська пише олійними фарбами дивовижні картини (ФОТО)

Старший інспектор поліції Мартіна Москалець із Луцька з дитинства захоплюється живописом. Про це 02 березня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області. Офіцер працює в управлінні превентивної діяльності волинської поліції й відповідає за співпрацю правоохоронців із громадськими формуваннями. У вільний від роботи час вона малює дивовижні картини на полотні олійними фарбами. Мартіна народилася в місті Бендери в Молдові. Тато був військовим, а мама працювала в сфері медицини. У 1987 році родина переїхала на постійне проживання в Україну.
Правоохоронцем мріяла стати з дитинства. Закінчивши загальноосвітню школу без жодних вагань пішла навчатися в Київський національний університет внутрішніх справ. Після вишу понад 10 років працювала дільничним інспектором у Луцьку. Живописом захоплююся, ще з дитячих років. Навіть, колись займалася в дитячій художній школі, - розповідає Мартіна Москалець.
Вона не вважає себе художницею. Каже, намагається зафіксувати на полотні свої почуття та емоції. Картини малює переважно олійними фарбами.
Пробую писати в різноманітних стилях. Найближче мені роботи в теплих тонах. Люблю також малювати для дітей, пробую писати репродукції картин відомих майстрів, - каже Мартіна.
Офіцер бере активну участь у громадському житті громади. В Луцьку вона проводить майстер-класи з живопису для дітей учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції. До кожної зі своїх картин Мартіна ставиться з любов’ю. Каже, що пише не заради заробітку, тому й не продає. Дарує полотна рідним, друзям і колегам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити