image
 |  4 2 Березня 2018 | 19:00

Презентували аудіо-книгу «Луцьк. Прогулянки містом»

В обласній друкарні презентували аудіо-книгу «Луцьк. Прогулянки містом». Про це 02 березня 2018 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД». Небайдужі лучани зібралися на презентації аудіо-книги, яка стане корисною не лише людям із вадами зору, але усім охочим ознайомитись із історією Луцька, розповідає Катерина Теліпська:
Якщо говорити про шрифт Брайля, то це, в першу чергу, – для людей, які не можуть прочитати звичайні книги. І не так багато є людей, які вміють читати шрифтом Брайля. Щодо аудіо-книги, то вона розрахована не лише на людей, які не бачать, але й для звичайних лучан, гостей міста. Аудіо-путівник «Луцьк. Прогулянки містом» безкоштовно розмістять в інтернеті. Крім цього, проект на дисках розповсюджуватимуть у навчальних закладах Луцька.
Віталій Ткачук, керівник громадської організації незрячих «Генерація успішної дії» каже, що це – не останній аудіо-проект, який втілили у життя.
Будемо видавати ще спільно з одним бренд-войсом Волині і Луцька – це Максим Благовірний. У нас є спільний проект – видати книгу Ігоря Чуба «Ілларія ілюзія» у аудіо-форматі, – повідомив Віталій Ткачук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити