image
 |  2 3 Березня 2018 | 16:55

До Луцька Ада Роговцева везе пpем’єpу комедії «Схоже на щастя»

Народна артистка СРСР, народна артистка України Ада Роговцева зіграє роль у приголомшливій французькій комедії, удостоєній премії в галузі театрального мистецтва «Київська пектораль» (режисер Катерина Степанкова).
Про це 03 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Волинські Новини».
Продюсерський центр Smartville і Київська академічна майстерня театрального майстерності «Сузір'я» представляють комедійний спектакль «Схоже на щастя», повідомляють організатори.
13 березня прем’єра спектаклю відбудеться у Луцьку в приміщенні облмуздрамтеару.
Початок – о 19:00.
Протягом життя людина неодноразово задається питанням «На що схоже щастя?». На пошуки відповіді на нього два француза (автори п'єси «Утікачки» П'єр Пальмад і Крістоф Дютюрон) отруюють двох француженок - Клод і Марго (Ада Роговцева і Світлана Орліченко). Зустріч героїнь, їх спільну подорож, а також виникли довіру і турбота - все, нібито, випадково ... І, тим не менш, вони виявляються потрібні одне одному. Що може бути спільного у літній Клод, котра втекла з будинку престарілих, і енергійною, але втомилася від сімейного життя Марго? Чиє життя виявилася щасливішою - повна пригод і бурхливих романів бабусі-авантюристки або розмірене і рутинна вірною домогосподарки?
Втеча, вчинений кожної з них, зводить героїнь в одному місці, з якого їх чекає спільний шлях. До чого вони прийдуть? Розійдуться їх дороги? І, справді, чи була їхня зустріч випадковістю?
Продюсери - Алла Демура і Олексій Єсін
Художник-постановник - Тарас Ткаченко
Художник по костюмах - Світлана Нікітчина
Хореограф-постановник - Олексій Скляренко
Композитор - Андрій Шусть

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити