image
 |  2 3 Березня 2018 | 17:30

На Горохівщині в одному з торгових об’єктів вилучили підакцизної продукції на понад 36 тисяч гривень

Низку серйозних порушень в одному з торгових об’єктів на території Горохівського району встановили працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичної перевірки 2 березня 2018 року.
Про це 03 беpезня 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Зокрема, фахівці управління, перевіряючи дотримання законодавства у сфері обігу та оподаткування підакцизних товарів, виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, реалізацію горілчаної продукції і цигарок без марок акцизного податку та з марками з очевидними ознаками підробки.
Окрім того, в місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку. Окремі товари містили марки акцизного податку з ознаками підробки. Тим часом, споживачам пропонувалася горілчана продукція за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи. Фіскали також встановили факт відсутності обліку товарів за місцем зберігання.
Як наслідок, під час перевірки спільно з працівниками оперативного управління Головного управління ДФС у Волинській області  вилучено з обігу 1192 пачки тютюнових виробів на суму 22 678 гривень та 296 пляшок алкогольних напоїв. Крім цього, вилучено 4 упаковки алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «bag in box», що суворо заборонено чинним законодавством. Всього вилучено алкогольних напоїв на суму 13 685 гривень.
За результатами перевірки працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідний акт та в подальшому недобросовісного платника податків буде притягнуто до відповідальності.
Очікувана штрафна санкція за результатами перевірки майже 200 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити