image
 |  2 4 Березня 2018 | 14:16

Лучанці, яка втратила руку на роботі в Польщі, планують поставити дороговартісний протез

Чоловік лучанки, яка втратила руку на роботі в Польщі, розповів про її стан та подякував усім за підтримку.
Про це 04 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Волинська правда».
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
Андрій Романенко розповідає, що його дружина Альона вже більше місяця знаходиться вдома після лікарні. Жінку турбують фантомні болі, є ще незагоєні рани на руці але потрохи вже заживає. Вона почала ходити на реабілітацію, а з квітня місяця піде в інший центр.
Чоловік Альони каже, що вже знає, який буде протез, це – «Оттобок Німеччина». Він коштує 100 000 тисяч доларів, але він вважає, що ще рано говорити, коли будуть його ставити. До сім’ї, крім рідних та друзів, приїжджав телеканал «Україна» з програмою «Головна Тема», які робили репортаж.
Ми любимо свою країну, але там ми не потрібні своїй владі, бо навіть до цього часу ніхто просто не поцікавився станом моєї дружини, хоча я писав листи в офіційне консульство України в Варшаві і в Кракові. Я звертався десь разів п’ять через офіційні сторінки в Фейсбуці до Порошенка, та взагалі багато куди писав але тільки з польської сторони була реакція і то миттєва, незалежно куди б я не звернувся, – пише Андрій Романенко.
Ми з Альоною щиро дякуємо від усієї душі і серця всім, хто нам на Україні допомагає, нашим з Луцька, Волині і цілої України. Дякуємо щиро великій та дружній родині Альони, колегам з всіх тих закладів де раніше працювала Альона, низький Вам уклін та велике ДЯКУЮ!, – додає чоловік.

Нагадаємо, 15 грудня у Любоні поблизу м.Познань на виробництві сталася трагедія з Альоною Романенко. Рука Альони потрапила у прасувальницю. Рятівники більше 40 хв. намагались дістати руку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити